Vandteknik Vest

Profil

Kort om firmaet

Dansk vandteknik

Vandteknik Vest blev etableret i 2001 af Torben Hansen med henblik på at yde store såvel som små offentlige svømmebade en service i en travl hverdag. Jeg har siden 1989 været beskæftiget med at opbygge vandrensningsanlæg i hele Danmark.

Gennem tiden har jeg tit hørt og fået at vide: “Der er brug for firmaer til at klare mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver på vores anlæg” – og det er dét, jeg kan tilbyde dig! Her vil Vandteknik Vest komme ind og tilbyde sig med henblik på at lave en service-lignende kontrakt på jeres anlæg, så I lettere kan bevare overblikket.

Da Vandteknik Vest er et lille enmandsfirma, kan jeg hurtigt og fleksibelt rykke ud eller på anden måde finde den bedste løsning for jer. I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål eller vil høre præcis, hvordan jeg kan hjælpe jer. Jeg arbejder i hele Danmark med de special opgaver, som jeg tilbyder.

Jeg har i over 30 år været beskæftiget med opbygning af svømmehaller. Du kan læse eksempler på nogle af mine største opgaver under Referencer.

Det er altid muligt at få et godt tilbud hos Vandteknik Vest. Ring gerne for at få et tilbud, der er tilpasset præcis dine behov, og vi finder en god løsning sammen. Jeg arbejder i hele Danmark.

Vandteknik Vest har en lang liste af leverandører bag sig. Under Links kan du finde en liste med tilhørende links til firmaets leverandører.