Vandteknik Vest

Specialopgaver

Vandteknik Vest

Over 30 års erfaring

Jeg tilbyder at lave specialopgaver inden for vandrensningsanlæg til offentlige svømmehaller i hele Danmark. Jeg sørger for at lave udbedringer og vedligeholdelse, der er skræddersyet til præcis dit anlæg. 

Det kan f.eks. være, at du har en pumpe på dit anlæg, som er gået i stykker, men det bliver for dyrt at udskifte hele anlægget – dog er dit anlæg 10 år gammelt, og du kan ikke skaffe denne pumpe længere! Her kan jeg hjælpe dig, da jeg kan tilpasse (i dette tilfælde) en pumpe, så du kan bruge dit anlæg i mange år frem endnu.

Et andet eksempel er specialskabe: Hvis du f.eks. har et meget lille kemikalierum, hvor du ikke kan have alle tingene i rummet, kan jeg bygge specialskabe til netop dette formål. Så behøver du ikke at bruge unødvendig tid på det problem længere!

På den måde kan det altså være billigere at tilkøbe en specialløsning i stedet for at bruge penge på et helt nyt anlæg – og der er ikke den specialopgave, jeg ikke kan klare!

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Vandteknik Vest, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.